Vardag

Har inte skrivit e bloggen på några dagar. Jag har inte haft någon lust, ork eller inspiration. Det blir ju lätt så att man skriver här i bloggen så fort något roligt har hänt och så utelämnar man allt jobbigt och tråkigt - och så ser det ut som att allt jag gör är fun and games! Men så är det ju såklart inte!

Denna veckan har jag kämpat med mina leder. De har gjort så ont och varit så svullna att jag sovit med kyl-klampar på fötterna och på nacken! Det har varit varmt och fuktigt och kvavt och jag har varit både trött och yr! Min nacke har fått sig en överdos och dator-skärm-stillasittande och gjort fruktansvärt ont de senaste dagarna. Samtidigt har jag gjort en nedtrappning av en av mina mediciner och det har också varit jobbigt och också en anledning till att jag haft värk. Men det tar en vecka innan det stabiliserar sig så det är bara att stå ut. Så det har inte hänt mycket härborta! Natxo är fortfarande i Spanien och kommer inte hem förrän på måndag. Denna veckan säger jag tack till alla dåliga auditions i Idol för det har underhållit mig på kvällarna!!

Nu ser jag ljuset i tunneln för temperaturen har gått ner till 20 grader och man kanske kan få lite sömn nu på natten! Jag var på gymmet i morse och det kändes förhållandevis ok. Nu ska jag sätta mig på ett café och plugga spanska och L kommer nog förbi och tar en kaffe mer mig.

Ha en trevlig helg kära vänner!!


Kommentarer
Postat av: Lena

Så tråkigt med lederna. Väderomslag och medicin- nedtrappning är väl int de bästa kombinationerna för dina leder. Dessutom att sitta framför datorn. Du får nog vara lite mer rätt om dina leder gumman. Håll ut, nu kommer Natxo om två dagar! Många kramar från mormor och mig i Umeå

2009-09-26 @ 07:17:23
Postat av: Johanna

Jo men visst är det så! jag skriver bara positiva saker på min facebookstatus tex, det är liksom en optimerad version av mitt liv, inte sanningen!! ;) ta hand om dig i helgen, si ses imorgon på skype! besos

2009-09-26 @ 16:14:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback