Vacation Videos

 

Här kommer några filmsnuttar från Mexico. Den första är från vårt hotell - partyhotellet där man mest vadade runt i poolen med en margarita samtidigt som DJ spelade electroniska beats. Nice om man är på det humöret, men var man inte det så blev man det!

 

 

Det andra är från vår båt-tur då vi var på Los Cabos allra sydligaste spets. Vi kunde gå mellan Stilla Havet på ena sidan och Californiska Golfen på andra sidan!

 

 

 

Det sista är återigen från vårt hotell - ME by Melia.

 


Los Cabos


Ikväll städar vi badrummen, skrubbar toaletterna, målar om terassen, moppar golven, städar köket. Igår gjorde vi det här:Tillbaka i Philadelphia nu

Resan gick bra. 3 timmar från Los Cabos till Dallas. Sen 3 timmar till från Dallas till Philadelphia. Vi kom fram vid midnatt och fann vår lägenhet i ett byggnadskaos. Min cykel låg på vardagsrums-golvet och våra växter kämpade för livet i sina små torra krukor (som ändå vår hyresvärd vattnat åt oss). Under vår bortavaro har de målat terassens väggar och tak och är förmodligen inte klara än, vi vet inte riktigt. Men men, vi får väl ha grillen jämte soffan sålänge!

Idag blir det en fixar-dag. Till IKEA, Walmart och Whole Foods och handla lite. Sedan tvätta, städa och bygga IKEA-hurtsar. Jag ska laga mat idag. Jag längtar efter att laga mat. Baka bröd ska jag också göra. Foccatia och linssoppa tror jag. Igår åt vi nachos till frukost, pizza till lunch och Mc Donalds till middag. Varvade med lite Dr Peppers också. Fin amerikansk matkultur det där! Men det händer så sällan vet ni att jag inte ens bryr mig ett dugg.

 

Ha en fin helg vänner!


Sjölejon, pelikaner och nyfikna fiskar

Idag vaknade vi tidigt och så soluppgången från vår terass när den färgade himlen oragne och det enda ljud vi hörde var vågorna. Vi gick ner till stranden och åt frukost innan vi begav oss ut på en liten båt-tur. Vi rundade Cabos sydligaste udde, där två hav möts och gigantiska vågor slår in mot klipporna ut mot Stilla Havet. Där såg vi sjölejon ligga och svalka sig på en våt klippsats. Det var minst ett tjugotal och de ylade och skällde och sjöng. Vi hoppade av och snorklade bland mängder av fiskar. Gråa med gula stjärtar, svart/gul randiga, röda bjässar och mindre lilafärgade. De kom till oss i stora stim och var nästan besvärande nära! En grå rackare hade bestämt sig för att nafsa lite på min arm vilket jag inte alls uppskattade. På klipporna satt stora pelikaner och solade sig. Vi gick från strand till strand tills vi rundat Cabos udde till fots och såg Stilla Havets vågor kasta sig in mot stranden på den sidan. Det var mäktigt.

Vi var tillbaka på vårt resort då klockan fortfarande inte var mycket och jag intog ställningen på bilden ovan och läste och pustade ut efter morgonens hajkande och snorklande som gjort mig ganska så utmattad! Varvade också med att svalka mig i poolen och fira Happy Hour eller Hora Feliz med ett par Mojitos.

Nu har jag virat in mig i en tjock morgonrock och ligger på hotellrummet och slappar. Ikväll blir det till att ta det bara lugnt.Cabo lifeNär man blir hungrig så kommer sushi-krokodilen med mat.


jag roar mig med att skriva och läsa en bra bok. SPF 50 är ett måste här!!

Los pictures


Dagen startades med en gigantisk brunch med mimosas, bloody marys, sushi, omellet, macaroons och kaffe.


Från brunchen hade vi den här utsikten.

Sen har vi bara legat vid poolen med den här utsikten. Läst, skrivit, pratat, duckit coronas och njutit.

Vädret är perfekt! 30 grader, sol men även en lätt bris.


ME likey!


Hola!

Ligger just nu i hotellsängen och blickar ut över vår terass asmt över ett blått blått hav. Los Cabos är so far helt fantastiskt! Hur kan man jämföra det? Om Tulum, där vi var i våras, är bohemernas dröm så är Los Cabos nog jet-settarnas ställe. Eller kanske det bara är vårt hotell? Hur som helst. Det är en mycket speciell folk art här (läs nyrika ryssar med pengarna väl synliga genom diverse märkesväskor som släcker törsten med Moet mitt på ljusa dagen). Men jag gillar hotellet (ME by Melia) skarpt. Allting är så förbannat snyggt och designat och varje detalj är genomtänkt. När man simmar i poolen kommer någon och bjuder på färsk mango, när vi slappar i solen kommer någon med en våt kall ansiktshandduk för att svalka sig med. Allt handlar om detaljer här. En DJ pumpar ut housemusik och man kan inte annat än att ryckas med! Det är nästan berusande, trots att vi bara druckit en endaste pina colada!

Och jet settarna då? Ja, jag har redan lärt mig ett och annat av dem. Till exempelt att man ska ha örhängen, bangles och långa halsband att matcha sin bikini med i poolen - riktigt snyggt!

Nu ska köra en runda på gymmet och sen blir det middag. Senare behöver vi inte gå långt för ett party, vårt hotell är en enda stor nattklubb och är liksom navet i Los Cabos uteliv. Både legendariska Nikki beach club och Passion club ligger i anslutning till vårt resort. Här ska det dansas ska vi veta!

Det börjar ordna upp sig här hemma.Detta är resultatet av att SAS gav mig 66 kg bagage allowance! En proppfull garderob.
Det tog sitt tag innan allt var uppackat!Greenhouseklockan är halv sex på kvällen och det är just nu 32 grader i skuggan på vår balkong:
rena rama växthuset!

Los Cabos


Jag o N tar en sista-minuten från Philly på lördag och hamnar i San Lucas del Cabo (Mexicos västkust). Vi ska bo på
ME by Melia Cabo - förväntningarna är höga! Äntligen lite tid för oss själva - vi har ju knappt setts på hela sommaren!!

Los Cabos är en kommun på Mexicos långa halvö Baja California och San Lucas ligger precis på spetsen på halvön. Det är ett område vi aldrig variti (förra gången var vi ju på östkusten i Tulum) så det ska bli riktigt spännande att utforska!

Home sweet home!


Resan gick bra igår. Köpenhamn - New York 8 timmar är inte så farligt trots allt. På flygplatsen mötte Natxo mig och vi körde hem till Phila. Värmen var tryckande, säkert upp emot 30-35 grader! Sen satt vi bara och pratade hela kvällen för vi var så glada att se varandra igen och hade så mycket att säga varandra. Vi glömde tid och rum (och middag) och tillslut deckade jag runt 22-tiden och sov i 11 timmar. Skönt!

Nu har jag en del att göra som ni ser...


Sommarens sista dagar.


Jag var med brorsan och jobbade i Malmö nu ett par dagar på nattklubbsbåten Prins Bernard och det har varit riktigt intensivt! Vi jobbade till långt in på natten med att få till riktigt sköna bilder. Jag hade en stylingroll och jobbade ihop med bra hår och make-up tjejer/killar samt modeller. Det blev tillslut riktigt coolt och jag ser fram emot att få se slutresultatet. Vi körde på en rå, glamourös stil och det kändes helt rätt! Nu ser jag fram emot en lång slapp helg där jag bara ska packa inför tisdag då jag åker tillbaka till USA. Jag ska verkligen njuta dessa sista dagar av den svenska sommaren - sitta ute i trädgården och äta frukost och läsa DN och gosa med min brorsdotter Hilda.
Photoshoot in Malmö


Om inte mindre än 5 dagar så åker jag tillbaka till USA efter en lång ledighet i Sverige. Det känns bra. Jag har njutit av Sverige, det fantastiska vädret, träffat familj och vänner så nu längtar jag faktiskt efter Natxo och efter Philly. Jag ser också fram emot att äntligen få börja jobba och dessutom på
Urban Outfitters som jag tror kommer bli helt fantastiskt!

Jag passar nu på att värma upp lite inför stundande styling-utmaningar med att göra ett jobb i Malmö nu i morgon och på fredag. Det är brorsan som ska fota så jag hänger på och stylar! Ska bli kul och jag lovar att återkomma och berätta mer om det snart.Snart tillbaka i Staterna...
Office cat


Funderar på att skaffa mig en katt som kan hjälpa mig på jobbet: faxa, telefonera, boka modeller och stryka kläder.


New York mosaic