Back in my hood...Känner att jag måste avsluta Thailandsresans blogginlägg med ett slut-blogg-inlägg för att summera det hela! Jag har haft 5 fantastiska veckor i Thailand. Jag har verkligen njutit av sol, bad, god mat, trevliga människor osv. Jag har stressat av totalt och kommit ner i varv med hjälp av yogan och massagen. Jag har tränat och återfått en del av styrkan min kropp behöver. Jag har fått energi och inspiration till att börja nya projekt i min närmaste framtid. Det känns otroligt bra! Nu är jag laddad för att ge mig ut på nya äventyr, närmast i USA, vilket jag ser så mycket fram emot!

De sista dagarna spenderade vi i Bangkok. Jag älskar Bangkok sen innan men denna gången fick min kärlek en ytterligare dimension. Jag har verkligen en förkärlek till världsmetropoler och det kan man verkligen säga att Bangkok är! Vilken puls, vilken känsla, vilka människor! Jag skulle ha kunnat stanna för evigt! Shoppingen är otrolig. I Chatuchack, weekend marknaden, hittade jag en massa spännande lokala design förmågor som sålde sina alster. Det var smycken, kläder, väskor etc. allt till mycket bra priser. Blev en del julklappar!

Avslutar med några bilder. Snart återupptar jag bloggandet igen när jag drar till usa i slutet av januari!

xoxo

BANGKOK HERE I (HOPEFULLY) COME!


Oj vad många turer det varit nu med vår hemresa, som slutligen har skjutits fram en vecka! Jag skulle redan varit hemma nu alltså och vadat omkring i det där decembermörkret, men vi har haft härliga dagar på beachen istället! Idag åker vi till Bangkok från Krabi och stannar i fyra dagar tills vi åker hem på natten till onsdagen. Men som sagt, det är vad vi vet nu... de har hållt på att ställa in flyg, omboka och ändra HELA TIDEN att man börjar bli less på det! Vi börjar säga nu att vi tror på det först när vi sitter i planet! Så håll tummarna nu att vi kommer iväg!

Hur som helst är jag nu sjukt sugen på att få shoppingbehovet tillfredställt i dagarna fyra och gå omkring på marknader och bazaarer och fynda lite julklappar! Bangkok är ju fantastiskt och det var närmare 7 år sen jag var där sist! Lär ju se lite annorlunda ut kan man tro. Vi ska bo fint på Pathumwan Princess mitt i down town (nära Siam Square) och jag ser fram emot att simma i deras Olympic Size swimmingpool. (Hmm... det är ljusår ifrån det lilla rucklet jag bodde i på Khao San Rd sist jag var där!!!)


Fortfarande kvar....Men det går ingen nöd på mig vill jag lova. Har fått fina soliga dagar här och mer yoga och thai massage. Man kunde ha det värre! Det jobbigaste är att jag har ont i ögonen eftersom det är så stark sol nu! Förmodligen kommer vi hem på tisdag 9e dec.

xoxo