Den är här gumman. Puss.

Ibland överträffar man verkligen sig själv! Lördagen bjöd på roligt kalas i form av The Sound of London på Münchenbryggeriet. Underbar livemusik en massa London hip hop band!! Efter en hetsig jakt på en skata (!!!) genom söders gator där man även kan stöta på de mest förvirrade människor … kommer jag då hem och ser fias mobil ligga på mitt bord, tillsammans med resterna från förfesten. Jag grabbar fort min mobil och messar fia: Den är här, gumman. Puss. Fias mobil vibrerar till på bordet. Jag inser i samma stund min tabbe och ligger och viker mig av skratt…. Klockan är halv fem och jag ringer hem till fia och bara döööör i luren när jag erkänner vad jag gjort!


 

Kan vi please bortse från denna händelse nu i resten av mitt liv, för jag äääär intelligent, egentligen!!!


 

...och fia berätta gärna vad jag ska göra i 10 veckor i vår, då vissa människor sitter i Bombay och glassar! Jag får väl bli fågelskådare då, jag har ju redan börjat denna lysande karriär i helgen... eh?! nä... jag ska minsann skapa mitt eget Bombay här i sthlm... eller hur Bhavana? ham yaha bombay hi banega! är du med på en helkväll med rom o cola, hindi-hits och glimrande panjabi-suits? 

85278-21 85278-1985278-2385278-22


kortkapad

Min mamma är en liten stjärna! På årets Bokmässa i Göteborg utlystes en tävling som gick ut på att hitta på nya Svenska ord. Mammas bidrag kortkapad kom tvåa i tävlingen. Läs mer här om tävlingen. Idag ville SR P4 i Kalmar uppmärksamma det hela vilket resulterade i denna intervju. I detta audio-clip får ni dra fram till 09:00 min har gått, sen hör ni intervjun!

Enjoy!

...och hoppas att man aldrig blir kortkapad!

höstjul

konstigt.... nästan jul och ändå så mycket höst. Man försöker liksom styra upp julkänslorna genom att gå på julmarknad och köpa julklappar (har bara köpt en hittills...) och trängas med en massa människor inne i stan och stå i kö. Men trots det så kvarstår faktum: man kan forfarande gå i kjol utan att frysa! Hur kan det då vara jul snart?

85278-17

Jag och bror på Konstfacks Julmarknad i söndags.

85278-18

Karin och Sofia var också där och hade roligt, mina små pärlor!

85278-16

Mums vilka munkar med choklad och hasselnötter jag och brorsan fick tag i i fredags!