Blogs I loveTill alla fashionlövers kommer här en liten lista över mina top fem favoritmodebloggar. Jag sitter fortfarande och väntar på mitt arbetstillstånd så med ganska mycket tid på händerna så hinner man lätt med ett par timmars blogg-läsande varje dag! Puh! Längtar tills jag får börja jobba. Hoppas att det bli innan modeveckan i New York i september!!

I vilket fall. Här kommer fem favoriter vilka jag alla har följt ett bra tag. Vilka gillar ni? Jag vill ha nya roliga bloggar att läsa!

Byanboy (Fillipinerna)

Bryanboy började som 17-åring att blogga på fritiden i sitt föräldrarhem i Manila och har gått till att bli Marc Jacobs musa (han har döpt en av sina handväskor efter honom, väskan på bilden ovan) och en fashion icon över hela världen. Dessutom är han förbannat kaxig och rolig!

Garance Doré (Frankrike)

Garance är modeillustratör och fotograf (streetstyle-mode) och skriver dessutom mycket kvicka texter. Jag har följt henne länge och är mycket glad att hennes franska blogg nu fått en engelsk översättning!

 

Agnes B (Sverige)

Agnes rapporterar det senaste inom modevärlden och ger sina egna intressanta synpunkter. Särskilt bra när det gäller svenska designers. Hon är till vardags moderedaktör på Rodeo.

 

Style Bubble (UK)

Susie Lau aka Style Bubble är Englands mest populära modebloggare. Hon har en stor internationell läsarkrets, främst från USA. Hennes blog är rolig och hennes outfits kreativa och härlliga.

 

Sea of Shoes (USA)

17-åriga Jane bor på landsbygden i Texas men är långt ifrån en lantlolla. Denna tjej har verkligen ett hav av skor (och kläder) och hennes mamma äger en vintagebutik som säkert underlättar detta. Hennes blog är sofistikerad och hennes outfits är alltid kreativa och sofistikerade.

 

Enjoy reading!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback