Klättrar väggar snart


Så var det fredags-kväll igen då och precis en vecka sedan vi kom hem ifrån Los Cabos. Jag kan säga att jag är ganska glad över att inte vara där just nu då en orkan härjar precis där vi var! Inte särsklt trevligt semesterväder med andra ord! Så vad har jag gjort sen dess då?

Jag har tinat upp mitt gym-kort igen och börjat träna igen. Har kört 2 konditionspass och 2 styrkepass denna veckan så jag får säga att jag är nöjd. Annars har jag klättrat på väggarna lite smått och sprungit ner till brevlådan för att kolla om något "arbetstillstånd" kommit så att jag kan få börja jobba!! Ni anar inte hur frustrerande det är att äntligen (efter en lång rehabiliteringsprocess) känna sig redo för att börja jobba, att dessutom ha ett spännande jobb MEN att inte kunna börja riktigt än! Det dröjer säker bara en vecka till innan jag är på plats på nya jobbet, men det blir lite långtråkigt hemma. Jag har så mycket energi nu (vilket är helt otroligt bra!) men desto mindre att göra.

Temat för nästa vecka blir språkstudier. Spanska och hindi. Nu jäklar!

Som tur är har jag världens mest förstående pojkvän som lugnar mig och försöker aktivera mig så mycket som möjligt. I morgon till exempel tar han mig till New York där han helt har styrt upp helgens planer. Jag har ingen aning om vad! Men roligt blir det definitivt!

Ses i stora äpplet nästa gång kära vänner!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback