B.Y.O.B


BYOB är ett ganska festligt fenomen här i USA. Det står för bring your own bottle och syftar på restauranter som saknar tillstånd för att servera alkohol men då det är okej att ta med sig sin egen flaska vin eller öl. Det låter som värsta sjaskiga haken där man får ta med egen alkohol kanske, men det är det verkligen inte! Några av de allra bästa restauranterna här i Philly är BYOB-restauranter. Vi har en italiensk BYOB runt hörnet som vi går till ibland. Det är ett skönt koncept och det blir inte så himla dyrt heller.

Igår var vi på en Mexicansk B.Y.O.T (bring your own tequila). Man lämnar in sin tequila flaska när man kommer och så får man superba margaritas under hela kvällen!! Maten var helt fantastisk och vi satt utomhus i värmen. Det var jag, N och Lauren. Vi hade jättekul tillsammans. Det var varmt ända fram tills midnatt då vi gick hem. Det är så skönt att bo mitt i stan så det är gångavstånd till allt.

Idag vaknade vi och åt en lång frukost. N åkte och köpte en Weber grill till balkongen medan jag shoppade lite i stan. Sen möttes vi upp för lunch på en mysig italiensk restaurant med fantastiska sallader. Nu har vi handlat Mahi Mahi (fisk) som vi ska slänga på grillen i kväll. Vår balkong börjar bli så mysig nu! Måste slänga upp en bild snart.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jogi Mahi!! Yoga fisk?

låter som ett great koncept det där med bring your own booze!!

2009-05-19 @ 22:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback