NYC


Har haft en jättemysig helg i New York. Kom på lördag morgon och vi drog direkt till Central Park med några bagels och lite iste och satt och lunchade i skuggan och kollade på barnen som spelade baseball. Sen tog vi den vanliga rundan på Bleecker street i West Village och shoppade lite och fikade på stamhaket Angelique.

På kvällen ville vi prova en ny restaurant, det blir så lätt att man bara tar sina gamla favoriter. Detta ställe skulle tydligen vara det nya trendiga hotspot för fashion kids och the incrowd och bla bla bla... Tja.. varför inte prova? Stället var hur mysigt som helst. Det var väldigt avslappnat och så, och väldigt mycket gay. Har aldrig sett så många män med Prada väskor ever. Minst 50 % av gästerna var mycket well groomed män som totalt tog över baren och sen var det mycket svårt att få någon somhelst servece från personalen (som endast bestod av gay men). Men men... kön till tjejtoan var i alla fall kort! Det var god mat och roliga människor och bra DJ. Väldigt ung och rolig crowd... kommer definitivt tillbaka hit!

På söndagen blev det shopping i Soho och sushi på kvällen på vårt favorit sushi hak. Som verkligen är ett hak. Ganska skabbigt ställe faktiskt... men sushin är god och så himla billig! Och har man med sig en sån som min pojkvän så kan sushi bli fasansfullt dyrt för han kan äta hur mycket som helst. Men vi delade på 40 bitar + lite nudelsoppa och algsallad sen var vi nöjda.

På måndagen åkte vi över till Brooklyn, närmare bestämt Williamsburg. Vi åt brunch på en liten innegård i solskenet och njöt av den bohemiska atmosfären. Sen satte sig N och tog en kaffe och jobbade lite medans jag rotade igenom 3-4 vintage affärer på skatter! och visst gjorde jag lite fynd också! Lycka! Bl a en Bottega Veneta väska i röd mocka för 20 dollar! Lycka!

Lite bilder från helgen:
Kommentarer
Postat av: Johanna

å vad härligt det låter! finafian bilder, I LOOOOVE musicwali örhängena... hehehee

2009-06-04 @ 15:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback