Dagen efter den gigantiska margaritan...


Idag betalar jag räkningen för att ha varit ute och svirat 4 dagar i rad. I går var vi på en Latino restaurang och drack gigantiska Margaritas och åt supergott! Men som sagt, deras margaritas var enorma! Huvudvärk idag med andra ord! Men kul hade vi! Idag gjorde vi lite handling på Wal Mart. Det var roligt. Jag såg det som ett studiebesök i en del av den amerikanska kulturen. Intressant fenomen det där med Wal Mart. Det är gigantiskt, de säljer ALLT, från kläder till bildelar, och det finns en Mc Donalds innne i affären om man skulle bli hungrig under handlingen. Billigt, billigt är det också. Jag tror vår mataffär inne i stan är i genomsnitt fyra gånger dyrare. Men den är ju bättre eftersom allt är ekologiskt i hela butiken. Det är det säkerligen inte på Wal Mart. En observation väl inne i affären, vi är de enda vita på hela stället, detta är ett mycket mycket märkligt land ibland.

Vi handlade inte så mycket, lite läsk och vatten. Jo och lite Clear Eyes och Hello Kitty plåster och annat viktigt. Mycket speciellt, det fanns ingen grönsaks eller frukt-avdelning. Sorligt. Många som handlade där verkade gå på en frukt och grönskaksfri diet om man säger så.








På vägen hem stannade vi i Italienska kvarteren för att hämta lite fast food: Färsklagad ravioli med Abourgine och gorgonzola. Yum!







Ikväll blir det Academy Awards (the Oscars) för hela slanten. Jag ska ladda upp med tee och Hägen Daaz och sitta och heja på 2008 års bästa film: Slumdog Millionaire, som är nominerad i inte mindre än 10 kategorier.



Kommentarer
Postat av: johanna

OMG! skönta att du äter bra och dricker mycket vätska i utlandet..(hehe) bra att ha kitty plåster om du skulle snubbla... HURRA FÖR SLUMDOG!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback