Midsommarafton

Bangalore fortsatter att overraska! Igar fick jag traffa svensk-communityt har i stan och det var jattekul! Att bara kliva in i en vaning full med svenskar som ater sill, knackebrod, jansons frestelse och jordgubbstarta, snapsar och partajar - det var inte det jag trodde att Bangalore skulle kunna bjuda pa! Det var haftigt att traffa sa mycket ungdomar som var i Indien av olika anledningar. En del jobbade, pluggade, gjorde volontarprojekt, var trainee eller bara reste. Men pa nagot satt sa ar man i samma situation sa det ar kul att lara kanna varandra! Sa kvallen var definitivt lyckad! Hoppas ni hade det lika trevligt i Sverige!

Idag har jag precis varit och atit lunch (Malai Kofta och Naan) och nu ska jag hem och gora hindilaxan! Jag ska namnligen fa privatlektioner i hindi tva ganger i veckan av en jattesot tant som ar pensionerad hindilarare! Det kan verkligen behovas for att fa lite mer flyt i pratet! Jag har borjat med att lasa Pippi Langstrump pa hindi som en uppvarmning!

Alvida dosto!



Kommentarer
Postat av: Rune Lindberg

Hej Elsa och tack för dina rapporter, som vi följer, begrundar, beundrar och pratar om. Så härligt det låter med midsommar i Indien.
Här hade vi släktträff på altanen under midsommarafton och midsommardagen. För inkvarteringen hyrde vi några stugor i stugbyn nere vid sjön. Nu är Andreas, Mariana, Arina och Jonas kvar och vi har just provat på våra färdigheter i kubb. Det blev mycket grönska på pinnarna innan något lag hade vunnit. Men solen skiner och vi mår bara just så där bra som man drömmer om hela vintern. Och det hoppas vi att du också fortsätter att göra, med Pippi Långstrump som kvällslektyr, med Trelleborgs ekonomilektyr på dagarna och däremellan allt annat som ditt stora land bjuder.
KRAM och må-så-gotthälsningar från oss alla
genom
Rune

2006-06-25 @ 14:40:50
Postat av: Bhavana

Are wah!
ekdum bara svidish gang mili! Midsommar bahut zarur hai na.. midsommar ke rat mujhe bahut bahut nasa hu. Mujhe asa hai ki mere pas bhi ek retired hindi-adyapak thi! phir nahi...


kal mai nicky ke sath vetlanda jaengi.
tum hara hafas mere dil me hai.

take care yaar!!
and please learn better hindi aur mere liye chitti likhiye!!

Postat av: Sapna

Namaste Gita!
Vad roligt att du ska fa lektioner i hindi nar du ar dar! Det ar ju perfekt att fa lite extra hinditraning utover. Det verkar som du har det bra, ska bli kul att folja resten av somamren. Idag tranade jag lite kajra re, mest for att halla varmen, men fick lite sug efter att dansa ihop. Hoppas att brollopet blir av i aug! Ha det jatte bra! Kram Sapna

2006-06-26 @ 02:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback